NOVO v ponudbi – VEGANSKI BUREK

NOVO v ponudbi – VEGANSKI BUREK

Po dolgotrajnem prizadevanju sva izpilila recept in z veseljem predstavljava veganski burek.

Osnova za maso je najino vegansko mleto meso, ki ga dodava prepraženi čebuli in začiniva. Ko se masa povsem ohladi, jo zavijeva v testo, premaževa in spečeva.

Vegansko mleto meso, osnova za pripravo mase za burek

Pri preskušanju recepta se je izkazalo, da je dolžina odtajanja pred peko izrednega pomena, kadar je burek surov, zato sva se odločila, da burek pred zamrzovanjem spečeva in ga ponudiva končnemu kupcu po principu ‘pogrej in pojej’.

Burek je torej predpečen in zamrznjen, torej ga morate doma nekoliko odtaliti in pogreti v pečici. S tem se skrajša čas priprave in tako slediva načelu, da želiva ponuditi okusen in predvsem HITER obrok.

Pripravljen burek

Burek je zapakiran v alumunijasti posodici, zaradi česar se zmanjša količina embalaže – burek je od prvega trenutka pa vse do zaužitja v eni posodici, prav tako pečica ostane čista.

Burek v aluminijasti posodici

Vesela sva, da prejela pozitivne odzive na najin izdelek, zdaj pa vabiva še vas, da ga poskusite in poveste svoje mnenje.

V kolikor ste vešči priprave testa za burek, pa priporočam, da vanj zavijete Vegeat mleto meso in ga začinite povsem po svojem okusu.

Vegansko mleto meso za prodajo

Vesela bova vsakega predloga in poslanih fotografij.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Naša zgodba

Verjamemo, da lahko iz dobrih surovin in s sodobnimi proizvodnimi procesi ustvarimo okusne veganske jedi, ki ne obremenjujejo našega planeta.  Skratka jej zdravo, ohrani naravo.

Želite biti obveščeni o brezplačnih kuponih, novih veganskih receptih in ob izdaji novih izdelkov?

© 2018, Veg-Eat

Zapri meni
×
×

Košarica