Veganski curry

Veganski curry

Veganski curry z vegeat pleskavico, indijskimi začimbami in kokosovim mlekom.

  • 1/2 čebule
  • 1/2 bučke
  • 4 manjši šampinjoni
  • 1 kos Vegeat pleskavica
  • 1 dl kokosovo mleko

ČAS PRIPRAVE: 3 minute
ČAS KUHANJA: 6 minut

Na drobne kose nasekljamo čebulo in bučko ter razpustimo na malo olivnega olja. Dodamo narezane šampinjone in na majhne kocke narežemo Vegeat pleskavico. Začinimo s soljo, čilijem, mletim poprom, indijskimi začimbami. Pražimo 3 minute na visokem ognju, da dosežemo karamelizacijo sestavin.

Počakamo, da se zelenjava nekoliko zmehča. Narezana Vegeat pleskavica bo med praženjem in mešanjem obdržala svojo kockasto obliko. Zalijemo z 0,1 dl kokosovega mleka in premešamo, počakamo, da zavre in odstavimo z ognja.

Čeprav bi najraje curry pojedli kar z žlico iz ponvice, pa smo na hitro še uspeli ustvariti eno sliko na krožniku.

Dober tek, Kaja

Dodaj odgovor

Naša zgodba

Verjamemo, da lahko iz dobrih surovin in s sodobnimi proizvodnimi procesi ustvarimo okusne veganske jedi, ki ne obremenjujejo našega planeta.  Skratka jej zdravo, ohrani naravo.

Želite biti obveščeni o brezplačnih kuponih, novih veganskih receptih in ob izdaji novih izdelkov?

© 2018, Veg-Eat

Zapri meni
×
×

Košarica