VegEat mleto meso

VegEat mleto meso

5 from 1 vote
Tiskaj

Vegansko mleto meso - osnovni recept

Vegansko mleto meso je odličen nadomestek pravega mletega mesa in se tudi pripravlja na praktično enak način. Tekstura in okus VegEat mesa sta podobna kot pri mletem mesu, pri izdelavi ne uporabljamo soje ali tofuja.

Čas priprave 5 minutes
Čas priprave 10 minutes
Čas priprave 15 minutes
Avtor admin

Zapiski

VegEat mleto meso je pakirano v 250g in 500g različici.

Za 4  osebe potrebujemo:
500g VegEat mletega mesa
1 velika čebula
1 strok česna
sol in poper
začimbe po izbiri

Za 500g mletega mesa na olivnem olju prepražimo čebulo, narezano na majhne koščke. Ko ta porumeni, dodamo VegEat mleto meso in ga s kuhalnico razdrobimo na manjše delce. Med pripravo mešamo in začinimo po okusu. Odlično se k mesu poda česen, poper, timijan, majaron, peteršilj.

Tako pripravljeno omako lahko uporabimo na poljubne načine. Gre za nepogrešljivo sestavino pri polnjenih paprikah, bologneze omaki, lazanjah, musaki, kanelonih, sarmah, polnjenih bučkah, bureku, na picah, v zelenjavnih narastkih in še bi lahko naštevali.

Poskusite sami in nam sporočite, kateri je vaš najljubši način priprave VegEat mletega mesa in pri katerem receptu ne gre brez njega.

Vse je mogoče - z VegEat mletim mesom =)

This Post Has One Comment

  1. vsi recepti z drobljencem mletim mesom so odlični

Dodaj odgovor

Naša zgodba

Verjamemo, da lahko iz dobrih surovin in s sodobnimi proizvodnimi procesi ustvarimo okusne veganske jedi, ki ne obremenjujejo našega planeta.  Skratka jej zdravo, ohrani naravo.

Želite biti obveščeni o brezplačnih kuponih, novih veganskih receptih in ob izdaji novih izdelkov?

© 2018, Veg-Eat

Zapri meni
×
×

Košarica