Z manj embalaže do istega okusa

Z manj embalaže do istega okusa

Pogosto rečemo, da ljudje kupujemo in jemo z očmi. Kar je očem privlačno, hitreje smatramo kot boljše v primerjavi z drugimi. Lepo dekorirana hrana, barvne sestavine na krožniku, lična in vpadljiva embalaža.

Tudi najini izdelki želijo biti zapakirani v simpatično embalažo, s čimer se nadgradi nakupna izkušnja in zaradi česar izdelek deluje celoten, končan in verodostojen. S tem namenom sva tudi pripravila kartonsko škatlico, ki ovije eno pleskavico ali pa paket štirih. Gre za embalažo, ki je primerna za trgovinsko prodajo, ni pa pravzaprav pomembna za kupca, ko le-ta nakup že opravi.

Paket 4 pleskavic, pripravljen za prodajo

Zaradi postopka izdelave pleskavic in njihovega pasteriziranja, sva glede prvotnega pakiranja žal zvezanih rok. Vsaka pleskavica namreč mora biti v svojem vakuumskem ovoju, saj s tem omogočimo obstojnost izdelka brez dodanih konzervansov. Tako, v vrečko zapakirano pleskavico, pa kasneje vstaviva v kartonsko embalažo, ki zaključi izgled izdelka. V škatlico dodava še letak in kratka navodila za pripravo.

Vsebina škatlice, pleskavice, letak, navodila

Vse previdno spakirano in pripravljeno, da naredi dober prvi vtis. Stranke, ki so najine izdelke že kupile in poskusile in želijo naročiti ponovno, pa lahko kaj hitro sprevidijo, da zraven pleskavic, ki jih postavijo direktno v hladilnik, prejmejo še kartonsko embalažo, ki jo vržejo v koš.

Vegansko mleto meso s kartončkom in brez

S tem namenom pozivava vse najine stranke, da v naročijo izdelke brez zunanje kartonske embalaže. Na izdelku bodo še vedno vse pomembne informacije, kot so sestavine, alergeni, rok uporabe, le škatla bo ostala pri nas v skladišču.

Pleskavice brez kartonske embalaže z etiketo

Ker s tem ne boste pripomogli samo k zmanjšanju odpadkov, pač pa boste tudi nama privarčevali kar nekaj časa in truda, pa bova taka naročila nagradila s popustom. Pri oddaji naročila za pleskavice, mleto maso in paket 4 pleskavic boste imeli možnost izbrati izdelke z ali brez embalaže, zraven pa tudi cene za vašo izbiro.

Posamezna pleskavica z embalažo in brez

Pri vseh ostalih izdelkih smo embalažo že pripravili na način, da ni odmeta oziroma da embalaža služi kot osnova za shranjevanje živila. Kjer je mogoče, uporabljamo steklene kozarčke ali vrečke, ki ohranjajo svežino izdelkov, pri bureku pa smo uporabili aluminijasto embalažo, ki je primerna za shranjevanje v zamrzovalniku in peko v pečici.

Kot je naš moto, pa vseeno še enkrat – Jej zdravo, ohrani naravo!

Dodaj odgovor

Naša zgodba

Verjamemo, da lahko iz dobrih surovin in s sodobnimi proizvodnimi procesi ustvarimo okusne veganske jedi, ki ne obremenjujejo našega planeta.  Skratka jej zdravo, ohrani naravo.

Želite biti obveščeni o brezplačnih kuponih, novih veganskih receptih in ob izdaji novih izdelkov?

© 2018, Veg-Eat

Zapri meni
×
×

Košarica