Zakaj izbrati VegEat

Način, s katerim trenutno proizvajamo meso, zelo obremenjuje naše okolje. Za živinorejo se uporablja 30 % vse zemlje, 25 % pitne vode in proizvede isto količino toplogrednih plinov kot vsi avtomobili, tovornjaki, vlaki, ladje in letala skupaj. Na leto se v Južni Ameriki poseka 4 milijone hektarjev gozdov, glavni razlog za poseke pa so nasadi soje in živinoreja. Stil življenja v razvitem zahodnem svetu ni vzdržen za populacijo celotnega sveta, saj se poraba vseh surovin konstantno veča. Globalno se tega zaveda cel svet, vedno več se vlaga se v obnovljive vire energije, elektrifikacijo transporta, reciklažo izdelkov, gradi se čistilne naprave, gradi se energijsko učinkovitejše objekte.

Edina panoga, v kateri ni vidnega napredka v izboljšanju trajnosti, je prehrambena industrija. Smo prva generacija, ki ima tehnologijo, pogoje in obvezo, da spremeni svoje prehrambene navade in postavi prehransko vzdržni sistem. Končnemu ponudniku je potrebno ponuditi ekološko sprejemljivejše izdelke, ki ne bodo zahtevali sklepanja kompromisov – torej izdelke, ki bodo boljši, bolj zdravi, cenovno ugodni, preprosti za pripravo in okoljsko sprejemljivejši.

Naša vizija je izdelava veganskih nadomestkov vsem že znanih mesnih jedi in jih narediti boljše, bolj zdrave, predvsem pa bolj okoljsko sprejemljive. Naš namen je ljudem olajšati prehod na veganski način življenja. Naši izdelki vsebujejo najboljše naravne sestavine in ne vsebujejo konzervansov. Zavedamo se, da samo kvalitetne surovine naredijo kvalitetnega izdelka. Ob uporabi olivnega olja in oreščkov smo dosegli, da VegEat nadomestki ne vsebujejo holesterola. Ob visoki vsebnosti železa in ostalih mineralov pa pridobimo tiste snovi, ki jih z veganskim načinom prehranjevanja največkrat primanjkuje v našem telesu.

Zapri meni
×
×

Košarica